Total payments:  $148.174
  Minimum payout:  $1

    2     2     0 
Szabályzat

A ClickToplist weboldal használatával elfogadja a házirendben megjelölt menüpontokat !!:

1. A ClickToplist weboldal SSL tanúsítványt kapott !
Ez azokat a régebbi felhasználókat érinti, akik parancsikon, vagy könyvjelző alapján indítják el az oldalt..
Ezentúl a teljes webcím: https://www.clicktoplist.hu

2. Az üzenetben kért információk:
Soha nem kérek bejelentkezési nevet vagy belépési kódot üzenetben !! Ha ilyen üzenetet kap a nevemben, akkor valaki meg akarja hamisítani az adatait.

3. A regisztrációval elfogadta a következőket:
(Cookie-k) A weboldal rendszere cookie-kat küld a regisztrált felhasználók számítógépeire, amelyeket a weboldal azonosítására használ, ez által azonosítja az aktuális felhasználót.

4. Tárolt információk:
A rendszer tárolja a felhasználó által megadott adatokat, az IP-címet és a böngésző adatait, valamint a felhasználói fiók adatait.

5. Adatvédelem:
A rendszer és üzemeltetője biztosítja, hogy a tagok adatai biztonságban legyen. Az adatokat egy adatbázisban tároljuk, amelyet folyamatosan mentünk.

6. Saját felelősség:
Saját számlád, saját felelősséged. Soha ne add át senkinek a jelszavad! A Clicktoplist soha nem kéri a jelszavát semmilyen elektronikus vagy nem elektronikus formában.

7. Egyéni döntés:
A felhasználók bármikor kérhetik tagságuk megszüntetését és egyúttal adataik végleges törlését.

8. Fenntartott jogok:
Fenntartom a jogot, hogy eltiltsam bármely felhasználót. A tiltás oka: hamis információk megadása, több regisztráció ugyanazon IP-ről, csalási kísérlet. Ezek a jogok a webhely biztonságát szolgálják, soha nem tiltok senkit ok nélkül.

9. Magatartás:
A nem megfelelő magatartást vagy megnyilvánulást sárga lap odaítélésével jutalmazom. Ha nem hajlandó megváltoztatni a viselkedését, akkor további sárga lap a jutalma. Aki 5 sárgát gyűjt, automatikusan és kérdés nélkül törlődik. Ezek a korlátozások a webhely biztonságát, és nyugalmát szolgálják. - Aktív hozzáállás mellett az összegyűjtött sárga lap törölhető. -
Azzal hogy a szabályzatot elfogadod, elfogadod azt is, hogy rendszeresen látogatod a weboldalt és rendszeresen dolgozol (klikkelsz), ezáltal pénzt keresel.. Ha ez nem tetszik, vagy nem akarsz dolgozni, akkor kérlek ne is regisztrálj az oldalra, mert csak a sárgalapokat fogod gyűjteni, és egyben a fiókod felszámolásra kerül..

10. Kifizetés:
Kifizetés $1. A fizetési határidő legfeljebb 5 munkanap. A fizetés jelenleg csak PayPal számlára lehetséges.

11. Kifizetési bizonylat kezelése:
Minden felhasználó amint megkapta a kifizetést, kötelessége feltölteni a kifizetési bizonylatot! Aki nem tudja hogyan is kell, annak bővebb leírás a PROOF oldal alján található. Ha még így sem megy, akkor kérjen segítséget / csabika84 vagy akár én/. Aki nem akarja, és a 4. felszólítás hatására sem hajlandó feltölteni, az büntetésben részesül. -->
- Első, Második, Harmadik, Negyedik felszólítás e-mail üzenetben!
- A Negyedik felszólítás után aktíválom nála a kattintható hirdetések blokkolását 5 napra!
- Ha a felhasználó 3 napon belül feltölti a bizonylatot, akkor kikapcsolom a blokkolást..
- Ha még akkor sem hajlandó, akkor a hirdetések blokkolását meghosszabbítom 10 napra!

- Aki nem képes a szabályzatban előírtan viselkedni, annak fiókját azonnali hatályal felszámolom!!!!

12. Meghívott bónusz:
Ha a meghívott kifizetést kap, akkor a kifizetés összegének 10% -át a számlájára kapja.

13. Referral klikk:
Bevezetésre került a referral klikk. Melynek értéke Standard kattintás esetén $0.002. /Azonnal jóváíródik../

14. Befizetés:
A webhelyre történő befizetések (reklám vagy tagság megvásárlása) nem téríthetők vissza. A vásárlás után nem fogadok el panaszt. Minden kérést ellenőrzünk. Hirdetések benyújtásakor a felnőtteknek szóló tartalmat vagy bármilyen illegális tevékenységet népszerűsítő oldalakat azonnal töröljük! Ha problémába ütközik, küldjön üzenetet a kapcsolat menüponton keresztül. A fizetés jelenleg csak Paypal számláról lehetséges.

15. Változás:
A ClickToplist fenntartja a jogot az irányelv módosítására vagy kiegészítésére.
A ClickToplist webhelynek joksystem a kizárólagos tulajdonosa.

16. Mi a weboldal célja?
A weboldal célja a pénzkeresés és magatartás témakörében végzett felmérés.

17. Mikor indult ez a weboldal?
A ClickToplist webhely 2021.02.20-án indult.

18. Miután kértem a pénzem, kevesebbet kaptam. Miért?
Amikor pénzt kér, ellenórizni fogom adatai pontosságát. Ha minden rendben van, a megfelelő online bankfiókba kifizetem a kért összeget. (Paypal) E-banki átutalások esetén az online bankfiók átutalási díjat számíthat fel, és ezt úgy számolják át az átutalás összegébe, hogy az összeg ne változzon "számszerűen". Ennek eredményeként az átutalt összeg kevesebb, mert az átutalási díjat levonják. Ez az úgynevezett "fees" költség, amelyet az online bankfiók "lenyel". Ez akkor fordul elő, amikor az online bankfiók nem számolja a tranzakciót "ajándéknak". Átutaláskor mindig megnézem az ajándék címét, hogy ne legyen levonás az összegből. Erről bővebben Paypal-fiókjának leírásában olvashat. De az interneten is sok leírás található ...
Sajnos mostanában a PayPal rászokott a "lehúzásra".. Külföldön használt címre utaláskor ki kell fizetnem a teljes összeget "utalási költségként", és még ha úgy gondolja a felhasználótól levonja a "fees" költséget is.. A kis drága..

19. Mit tegyek, ha nem találok választ a kérdésemre?
Ebben az esetben írjon a kapcsolattartó menüponton keresztül. 24 órán belül válaszolok a kérdésére.


© ClickToplist 2021
Segitség Szabályzat Help Rule PROOF Contact